ATENCIÓ AL CIUTADÀ

ATENCIÓ AL CIUTADÀ

Per tal de poder realitzar determinats tràmits de manera online, pot accedir mitjançant aquest link a la “Ventanilla única de los Procuradores de España

Tanmateix, oferim per a la millor defensa dels drets dels consumidors i usuaris, les dades d’algunes de les associacions i organitzacions de consumidors i usuaris a les que els destinataris dels serveis professionals poden dirigir-se per tal d’obtenir assistència.

Poden accedir mitjançant aquets links:

Si desean ponerse en contacto con el Colegio, pueden realizarlo mediante el siguiente formulario indicando el motivo de su consulta.


Informació bàsica sobre Protecció de dades. Responsable: IL·LUSTRE COL·LEGI DE PROCURADORS DELS TRIBUNALS DE REUS – CIF: Q4363005B – Av. Marià Fortuny, 73 – Edifici Jujats 43204 REUS (Tarragona). Pot contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades a colegio@reus.cgpe.net. Finalitat: Atendre les sol·licituds i/o queixes rebudes des del formulari web habilitat. Legitimació: Consentiment facilitat per Vostè amb l’enviament d’aquest formulari web. Destinataris: No es cediran dades a tercers. Drets: D’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició, via e-mail a colegio@reus.cgpe.net, adjuntant fotocòpia de document oficial que l’identifiqui. Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la “Política de Privacitat” de la pàgina web http://www.cpreus.com.